«

»

Már 04

Ti meg Én

Édesapám szemének csillogása tündöklik minden pillantásomban.                  Édesanyám játszi szőkesége táncol bennem a szél minden fuvallatára arcomat csiklandozva.

Hús vagyok a húsotokból, melyet sebészi pontossággal metszettek ki belőletek.                                                                                                                           Vér vagyok a véretekből, melynek minden cseppjét gondos angyalkezek csapolták le, és csepegtették az én testembe.                                                        Lélek vagyok, melyet Ti saját lelketekből kitépve adtatok nekem.                     Szikra vagyok, mely a Ti elmétekből pattant a világ, az emberség, a tettek mezejére.

Ez vagyok. És azért jöttem, hogy éljek, szeressek, és lángba borítsam a Földet. Nem pusztulást és vészt hozó, haragvás szította lángnak; hanem az egekig felszökkenő, emberszíveket felmelegítő, napfény táplálta örök izzásnak szültetek erre a világra.

 

 

 

2 comments

  1. denesanett

    Drága Szüleim!
    Köszönöm, hogy olvastok, és a “tollvonásaimban” is velem vagytok!

  2. Névtelen

    Drága kislányunk! A testünk,vérünk lelkünk egy darabja. Számunkra a legszebb,legjobb és a legszerethetőbb!
    Amit megfogalmaztál gyönyörű, minden szava igaz.A szülők nem is kívánhatnak ennél jobbat szebbet. Ez a láng sokáig égjen és hirdesse példamutató életvitellel a mindig önmagát adó szívvel, lélekkel, hogy e világon is lehet élni nagy nagy szeretettel, szeretetben .(bár sok -sok ember szemében kakukktojás az aki önzetlenül csak a szeretetet vallja és éli is meg. A gyarlóság az irigység ezt homályosítja, a hétköznapokban nem is veszik észre,ez azonban ne tántorítson meg.Maradj meg ilyen tisztának és szerethetőnek!!!!! Légy továbbra is a “Mi Anettünk”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>